Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Eίμαι εδώ

Θα μπορούσα μήπως να είμαι αλλού; Βεβαίως, εκεί που δεν έχει γυρισμό. Όταν βγαίνεις, όπως εγώ, μέσα από ένα αυτοκίνητο σχεδόν κατεστραμμένο, σώος και αβλαβής, τότε πήγες και γύρισες. Γι΄αυτό είμαι εδώ κι όχι αλλού. Με ένα γεγονός, που όπως λέει και ένας φίλος μπορεί να σημαδέψει την οδηγική συμπεριφορά μου προς το καλύτερο. Γιατί τώρα βίωσα και ξέρω τι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή στους δρόμους.
ΦΙΛΕ ΟΔΗΓΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

4 σχόλια:

  1. Ευχομαι περαστικά,κάποτε βρεθηκα 10 ημέρες σε λευκό δωμάτιο,απο το Αυτοκίνητο ειχε μείνει μονο το τιμόνι για ενθύμιο,πριν ενα χρόνο και μετα απο 20 χρόνια του πρώτου βρεθηκα και πάλι προ των πυλών,με καινουργιο Αυτοκίνητο,και ενω οδηγώ επικίνδυνα καθως μου αρεσει η ελευθερία που μου προσφερει η ταχύτητα και τις δύο φορες -δεν υπερβάλω-τα ατυχήματα εγιναν με 40 χλμ.
    Δεν μπορώ να ξερω πως ενιωσες μπορώ να πω τι σκεφθηκα στο πρώτο ατύχημα[επρόκειτο για προσκρουση σε δενρο μετα απο ντελαπάρισμα σε χαλίκια]την ωρα που επεφτα πάνω στο τιμόνι.
    ''Ετσι πεθαίνουν'' αυτό ηταν ολο!!!
    Ευχομαι να μη ξανασυμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα περαστικά. Μόνο ψυχολογικά βέβαια και για να πάψουν να περνούν από το μυαλό μου συνέχεια οι ίδιες σκηνές. Τι ένιωσα; Κάτι ανάλογο με σένα κι ακόμα κάτι. Σα να βρισκόμουν σε ένα ασφυκτικό κελί και να ήθελα να βγω έξω στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα.Το πρωτο ατύχημα οπως ειπα προήλθε απο ντελαπαρισμα με συνεπεια στουκάρισμα[οπως λεει και νεολαία]σε δενδρο.Επι ενα εξάμηνο εβλεπα καθε φορά που εκλεινα τα ματια το δενδρο και ταυτόχρονα φωναζα,ο υπνος ειχε γινει εφιαλτης.
    Ευτυχώς καποιος παλιός επαγγελματιας οδηγός μου εδωσε μια συμβουλή.
    Να πάω αμέσως μετα την εξοδο απο το Νοσοκομείο να δω την κατασταση του αυτοκινήτου[ποιό αυτοκίνητο]και να πιάσω αμεσως τιμόνι,διαφορετικά δεν θα το ξανατολμούσα,το εκανα και ειχε δίκαιο.Ο χρόνος αυτός ο περίεργος φίλος και εχθρός θα λειτουργήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζω και ταράζομαι. Περαστικά και άλλα μη χειρότερα. Άσε φρίκη. Το χειμώνα πέρασα παρόμοια κατάσταση σταματημένη σε φανάρι στη Λαγγαδά όταν έπεσε επάνω μου ταξί που έτρεχε σαν τρελό και ...
    Δόξα τω Θεώ να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή